Fakultetet

Storie Suksesi

“Jam pritur jashtëzakonisht mirë nga të gjithë. Profesorët janë shumë të këndshëm, ndërsa studentët shumë energjikë”. Ai thotë se për Kosovën ka dëgjuar një rrëfim tjetër nga ai që është në realitet. “Informacionet për Kosovën janë tjera, dhe tjetër është realiteti”, thotë ai, duke vënë në dukje tolerancën e madhe fetare që ekziston në Kosovë. Kam vërejtur se Kosova është një vend i vogël, por me një kulturë dhe histori të madhe”.

Dimitri Diagne

English Teacher

4243

Studentë

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata