Orari i ligjëratave për vitin e dytë – Banka, Financa dhe Kontabilitet

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin e dytë – Banka, Financa dhe Kontabilitet (semestri veror).

Kliko këtu: VITI II BFK