Orari i ligjëratave për vitin e dytë – Menaxhment dhe Informatikë

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin e dytë – Menaxhment dhe Informatikë (semestri veror).

Kliko këtu: VITI II MXHI (2)