Të hënën (28 mars 2016) ditë pushimi për nder të Pashkëve Katolike

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se për nder të Pashkëve Katolike, të hënën (28 mars 2016) është ditë pushimi.