Kronikë e RTK-së për studimin e metalurgjisë në UMIB

RTK-ja ka realizuar një kronikë për studimin dhe profesionin e metalurgjisë në Fakultetin e Gjeoshkencave në kuadër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”. Kronika është transmetuar në emisionin “Imazh”. Mund ta gjeni në linkun: https://www.youtube.com/watch?v=f6b6Xp026yY