Më 2 maj ditë pushimi për nder të festave të majit

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se me rastin e festave të majit, Ditës Ndërkombëtare të Punës dhe Pashkëve Ortodokse, më 2 maj 2016 nuk do të punohet.