Orari i provimeve të prillit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e prillit, për vitin e parë dhe të dytë të Fakultetit Ekonomik.

Kliko këtu: Afat i Prillit (Viti I)

Kliko këtu: Afat i Prillit (Viti II)