Orari i provimeve të prillit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e prillit në Fakultetin e Edukimit (drejtimi fillor dhe parashkollor)

Kliko këtu:  Afati-i-provimeve-prill-2016-Edukim