Orari i provimeve të prillit

Me kërkesën e studentëve të Fakultetit të Gjeoshkencave dhe aprovim nga Dekanati, provimet e afatit të Prillit do të mbahen më 23.04.2016 dhe 30.04.2016, duke filluar nga ora 11:00.