Programi i bursave i qeverisë japoneze

Monbukagakusho (Ministria e Arsimit, Kultures, Shkencës dhe Teknologjisë, Qeveria e Japonisë: MEXT) ofron bursë për studentë për studime bazike ( Bachelor ) në Universitetet e Japonisë:

Kliko këtu: Konkurs për Bursa në Japoni 2017 MASTER ose PHD KURS final

Kliko këtu: Konkursi Japonez 2017 PRILL BACHELOR final