Të hënën (11 prill 2016) ditë pushimi për nder të Ditës së Kushtetutës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se  për nder të Ditës së Kushtetutës të Republikës së Kosovës – 9 Prillit, të hënën (11 prill 2016) nuk do të punohet.