Intervista Musaj 010516

Intervista e rektorit Musaj për “Kosovapress”

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka dhënë një intervistë për agjencinë e lajmeve “Kosovapress”, ku ka folur për të arriturat dhe sfidat e Universitetit, tre vjet pas themelimit. Intervistën mund ta gjeni duke klikuar në linkun: http://www.kosovapress.com/sq/arsim/universiteti-specifik-i-mitrovices-71629/