Lista e studentëve të liruar dhe atyre që s’janë liruar nga pagesa e semestrit

Këtu mund ta gjeni listën me emrat e studentëve që janë liruar dhe atyre që s’janë liruar nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2016/17.

Kliko këtu: fek-vendim-mbi-lirim-nga-semestri203

Kliko këtu: fek-vendim-mos-lirim-nga-semestri204