Njoftim për kandidatët e suksesshëm në FIMK

Këtu mund ta gjeni njoftim për kandidatët e suksesshëm në konkursin për staf akademik të shpallur më 27. 01. 2017 në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.

Kliko këtu: Njoftim- FIMK