Ftoheni të merrni pjesë në konferencën; “Drejt zhvillimit të qëndrueshëm” TSD 2017″

Në bashkëpunim të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe Universitetit të Shkupit “Nënë Tereza” si dhe disa universitete tjera, organizohet konferenca e parë shkencore me titull “Drejt zhvillimit të qëndrueshëm” TSD 2017″. Për më tepër detaje dhe për mundësinë e aplikimit mund të klikoni në: http://www.drustvo-termicara.com/resources/files/79e9ca1.pdf