Rezultatet e provimit në “Filozofi e edukimit” dhe “Hyrje në psikologji”

Këtu mund ta gjeni listën e studentëve që kanë kaluar dhe studentët që kanë konsultime në provimet  nga kurset (lëndët): FILOZOFI E E EDUKIMIT dhe HYRJE NË PSIKOLOGJI në afatin qershor 2017.

Kliko këtu: AFATI I QERSHORIT. 2017 (1)