Ceremonia e pritjes për studentët organizohet prej orës 14:00

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës se viti i ri akademik në të gjitha fakultetet e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, fillon më 2 tetor 2017. Ceremonia e pritjes për studentët e Fakultetit të Edukimit organizohet prej orës 14:00.