Njoftim për orarin e provimit në Gjuhë shqipe I dhe II

Provimi në lëndën “Gjuhë shqipe I” do të mbahet të hënën, më 30.10.2017, në orën 10:00, ndërsa prej orës 11:00, në po të njëjtën ditë, do të mbahet provimi “Gjuhë shqipe II”.