Orari i provimeve në afatin e tetorit

 Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se provimet e afatit të Tetorit do të mbahen më 23.10.2017 dhe më 24.10.2017, duke filluar nga ora 15:00.

Studentët mund të ju nënshtrohen maksimum dy provimeve.