Viti akademik 2017/18 fillon më 2 tetor 2017

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës se viti i ri akademik në të gjitha fakultetet e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, fillon më 2 tetor 2017.
Rektori Alush Musaj dhe menaxhmeti jua uron të gjithëve fillimin e vitit të ri akademik.