Orari i ligjëratave në Informatikë Inxhinierike

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin akademik 2017/18 në Informatikë Inxhinierike në nivelin bachelor dhe master.

Kliko këtu:  INFORMATIKË INXHINIERIKE, BSC dhe MSc-2017_18