Njoftim

Të martën nga ora 10:00 në Fakultetin Juridik do të mbahet ligjërata me temë: “Organizimi dhe funksionimi i Odës së Avokatëve të Kosovës, roli i avokatëve në procedurat gjyqësore”. Pjesëmarrës do të jenë: Florim Shefqeti, prokuror disiplinor në OAK dhe avokatet Sevdail Zejnullahu, Shpëtim Sadiku. Ligjërata do të mbahet në sallën SO1të fakultetit.

Ftohen të gjithë studentët e Fakultetit Juridik që të marrin pjesë.