Orari i provimeve për afatin e janarit 2018

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e janarit 2018 në Programin Fillor dhe Parashkollor.

Kliko këtu: Programi fillor

Kliko këtu: Programi parashkollor