Orari i provimeve në afatin e prillit 2018

Këtu mund të gjeni oraret e provimeve në afatin e prillit 2017/18.

Kliko këtu: Informatikë Inxhinierike, bachelor

Kliko këtu: Informatikë Inxhinerike – master

Kliko këtu: Makineri Prodhuese dhe Inxhineri Ekonomike