Njoftim për orarin e provimeve te profesorët Majlinda Gjelaj dhe Arlinda Beka

Provimet në lëndët e prof. Majlinda Gjelaj dhe prof. Arlinda Beka, do të zhvillohen të premten me datë 11.05.2018 në orën 12.30