Konkurs për esenë më të mirë në Ballkan

The Balkan Forum ne Kosove ne bashkepunim me ALPHA Center ne Mal te Zi dhe partner tjere ne Maqedoni, Bosnie dhe Serbi ka hapur konkurs per esen me te mire te shkruar ne gjuhen angleze. Fituesve te ketij konkursi do te ju jepet mundesi per te bere praktike ne Bosnje dhe Serbi si dhe do te marrin pjese ne nje kamp veror i cili organizohet ne Mal te Zi. Per me shume informata lidhur me konkursin dhe kriteret mund ti referoheni dokumentit te bashkangjitur. Ose ne linkun me poshte: