Njoftim për provimet: “Psikologji Edukimi” dhe “Vështirësitë në të nxënë”

Ju njoftojmë se provimi për lëndët: “Psikologji Edukimi” dhe “Vështirësitë në të nxënë” tek prof. Albulene Grajcevci do të mbahen me datë 14 shtator në ora 12:00, salla S26.