Njoftim për studentë dhe profesorë

Njoftohen studentët dhe profesorët e Fakultetit të Gjeoshkencave, që më datë 15.09.2018 dhe 16.09.2018 objektet e Universitetit “Isa Boletini”, me pëlqim të Rektoratit, do të jenë në shërbim të  Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë në Mitrovicë. Prandaj provimet eventuale të parapara në datat e sipërpërmendura do të mbahen me datë 22.09.2018.