Shkollat E Mitrovicës, Skenderajt Dhe Vushtrrisë Mirëpresin Studentët E Edukimit Për Punën Praktike

Shkollat e Mitrovicës, Skenderajt dhe Vushtrrisë mirëpresin studentët e Edukimit për punën praktike

  • 08/11/2018

Drejtuesit e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me drejtoritë e arsimit në Mitrovicë, Skenderaj dhe Vushtrri për organizimin e praktikës së studentëve të Fakultetit të Edukimit nëpër institucionet shkollore dhe parashkollore. Përfitues nga kjo marrëveshje…

Lexo më shumë