Orari i provimeve në Drejtimin e Xehetarisë për vitin akademik 2015/16

Këtu mund  t’i gjeni oraret e provimeve për nivelin bachelor dhe master në Drejtimin e Xehetarisë , për vitin akademik 2015/16.

Kliko këtu: Xehetari_Bachelor _3_

Kliko këtu: Xehetari_Master _2_