Rezultatet nga “Sociologjia juridike”

Studentët, të cilët e kanë kaluar testimin e dytë dhe notat përfundimtare nga “Sociologjia juridike”, mbajtur më 08.01.2016

Kliko këtu: Rez.Testimi i dyte dhe notat perfundimtare Sociologji Juridike 08.01.2016