Më 26 maj 2017 mbahet konferenca “Familja dhe edukimi”

Fakulteti i Edukimit i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, organizon konferencën me temë “Familja dhe edukimi”, e cila do të mbahet më 26 maj 2017,  në restorant “Vigu” në Mitrovicë, duke filluar në orën 10:00.

Kliko këtu: FTESA DHE AXHENDA – KONFERENCA – 26.05.2017