Orari i mbajtjes së provimeve të prillit në M.P, I.E dhe T.P

Këtu mund ta gjeni orarin për mbajtjen e provimeve të prillit në Makineri Prodhuese, Inxhinieri Ekonomike dhe Teknologji Prodhuese.

Kliko këtu: Orari i mbajtjes së provimeve të prillit (M.P, I.E, T.P)