Orari mësimor për semestrin veror

Këtu mund ta gjeni orarin mësimor për semestrin veror në bachelor dhe master.

Kliko këtu: ORARI VEROR I MËSIMIT NË FTU 2018, BACHELOR

Kliko këtu: ORARI VEROR I MËSIMIT NË FTU 2018, MASTER