Afati i paraqitjes së provimeve për afatin e Shtatorit

Afati i paraqitjes së provimeve për afatin e Shtatorit 2015 fillon më 24.08.2015 dhe mbaron më 31.08.2015.

Orari i provimeve është caktuar si vijon, kliko këtu