Orari për provimet e prillit

Me kërkesën e studentëve të Fakultetit të Gjeoshkencave dhe aprovim nga Dekanati, provimet e afatit të Prillit do të mbahen më 24.04.2017 prej orës 15:00, dhe më 29.04.2017 prej orës 12:00.