Afati i provimeve të qershorit dhe shtatorit

Këtu mund ta gjeni afatin e provimeve të qershorit dhe shtatorit.

Kliko këtu: AFATI I Qershorit 2017 – PARASHKOLLOR

Kliko këtu: AFATI -Qershorit 2017- FILLOR

Kliko këtu: AFATI I Shtatorit 2017 – PARASHKOLLOR

Kliko këtu: AFATI i Shtatorit 2017- FILLOR