Bursat e Hungarisë për studentët kosovarë

Bursat e Hungarisë për studentët kosovarë- fushat që mund të aplikojnë -Hungarian Stipendium for Kosovar students.

Kliko këtu: Bursat e Hungarise per studentet kosovar – fushat qe mund te aplikojne -Hungarian Stipendium for Kosovar students

Kliko këtu: bursat-hungareze-ftesa-dhe-informata-per-aplikim-afati-i-fundit-5-mars-2017