U Mbajt Dita Informuese Nga Erasmus+

U mbajt dita informuese nga Erasmus+

  • 04/12/2018

Është mbajtur të martën në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, dita informuese nga Zyra “Erasmus+” në Kosovë, ku kanë marrë pjesë një numër i konsiderueshëm i mësimdhënësve dhe studentëve. Zyrtarë të “Erasmus+” kanë prezantuar mundësitë që ofrohen në kuadër të…

Lexo më shumë