Sesion informues për programin “Work and travel”

  • 14/01/2019

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini"  që të marrin pjesë në sesionin informues që organizohet nga kompania “Kouzon Corporation” për programet e udhëtimit dhe punësimit (WORK AND TRAVEL). Studentët do të njoftohen me te gjitha programet, me të…

Lexo më shumë

Njoftim

  • 25/12/2018

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik - UMIB dhe të gjitha njësive tjera akademike, duke përfshirë edhe tërë stafin akademik, se nën organizimin e Dekanatit të Fakultetit Juridik, me datën: 26.12.2018, në ora 11.00, në sallën e amfiteatrit nr. 2 do…

Lexo më shumë

Ftesë- Java kundër korrupsionit

  • 13/12/2018

Në kuadër të fushatës "Java Kunder Korrupsionit", në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” do të mbahet ligjëratë nga përgjegjësit e Njësisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit. Kjo ligjëratë do zhvillohet në amfiteatrin e madh A1 me fillim nga…

Lexo më shumë

Ftesë- Java Kundër Korrupsionit

  • 10/12/2018
Në kuadër të fushatës "Java Kunder Korrupsionit", në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” do të mbahet ligjëratë nga përgjegjësit e Njësisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit.
Lexo më shumë