Vazhdojnë Sukseset E Studentëve Të UMIB-it

Vazhdojnë sukseset e studentëve të UMIB-it

Të nderuar staf akademik dhe student të UMIB-it, Puna e vazhdueshme e Universitetit të Mitrovicës “ISA BOLETINI”, për përgaditjen, aftësimin dhe avancimin profesional të studentëve për mësimnxënie dhe mësimdhënije, ka bërë të mundur që UMIB-i të jetë një promotor i…

Lexo më shumë