Njoftim nga associacioni COST

  • 19/04/2019

COST është organizatë që financon rrjetëzimin e hulumtuesve për hulumtim dhe inovacion por nuk financon hulumtimin. Të ligjshëm për aplikim janë hulumtuesit nga Institucionet e Arsimit të Lartë, organizatat joqeveritare, ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, etj. Është një mundësi…

Lexo më shumë

Orari i provimeve të prillit

  • 12/04/2019

Njoftohen studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike se mund t’i nënshtrohen dy provimeve në afatin e muajin prill. Provimet e afatit të prillit në FIMK organizohen më 19 dhe 25 prill 2019, sipas këtij orari; Makineri Prodhuese dhe…

Lexo më shumë