Sesion informues për programin “Work and travel”

  • 14/01/2019

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini"  që të marrin pjesë në sesionin informues që organizohet nga kompania “Kouzon Corporation” për programet e udhëtimit dhe punësimit (WORK AND TRAVEL). Studentët do të njoftohen me te gjitha programet, me të…

Lexo më shumë

Njoftim

  • 25/12/2018

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik - UMIB dhe të gjitha njësive tjera akademike, duke përfshirë edhe tërë stafin akademik, se nën organizimin e Dekanatit të Fakultetit Juridik, me datën: 26.12.2018, në ora 11.00, në sallën e amfiteatrit nr. 2 do…

Lexo më shumë