Universiteti “Isa Boletini”, Përfiton Projekt Nga BE-ja Për Zhvillimin Profesional Të Mësimdhënësve Në Fushën E Matematikës

Universiteti “Isa Boletini”, përfiton projekt nga BE-ja për zhvillimin profesional të mësimdhënësve në fushën e matematikës

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”( UMIB), është përfitues i projektit “Innovative Teaching Education in Mathematics”, nga programi i Bashkimit Evropian “Erasmus+ Capacity Building in the field of Higher Education”. Në konzorcium janë universitete partnere nga Greqia, Danimarka, Suedia, Austria, Izraeli ,…

Lexo më shumë
Rektori Musaj, Ju Uron Kurban Bajramin

Rektori Musaj, ju uron Kurban Bajramin

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Alush Musaj, jua uron Kurban Bajramin studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës dhe të gjithë besimtarëve myslimanë. Ai uron për paqe, shëndet dhe mirëqenie në familje dhe shoqëri.

Lexo më shumë
UMIB Përfshihet Në Uebfaqen E Rrjetit Akademik Për Studime Bashkëkohore Evropiane (UACES)

UMIB përfshihet në uebfaqen e Rrjetit Akademik për Studime Bashkëkohore Evropiane (UACES)

Pas pranimit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) në Rrjetin Akademik për Studime Bashkëkohore Evropiane (The Academic Association for Contemporary European Studies - UACES), tashmë kjo organizatë ka përfshirë UMIB-in edhe në uebfaqen e saj, në linkun:  https://www.uaces.org/membership/group/profile.php?group_member_id=175. Ylber Januzaj,…

Lexo më shumë