Ftesë për ditën informuese në Erasmus+

Në emër të zyrës Erasmus+ në Kosovë ju ftojmë të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet e Arsimit të Lartë, e cila do të mbahet më 7 Nëntor 2017, duke filluar nga ora 9:30 për IAL-të, si dhe nga ora 15:00 sesioni për studentët. Kjo ditë informuese do të mbahet në Amfiteatrin e ndërtesës së Bibliotekës së Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina".   Në këtë Ditë Informuese Zyra Erasmus+ në Kosovë në bashkëpunim me zyrtarë nga zyra…

Lexo më shumë

Ftesë nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës

Të nderuar, Federata e Sporteve Universitare të Kosovës(FSUNK), ju fton të jeni pjesëmarrës në turniret sportive të organizuara për studentët tanë për nder të festës së 28 Nëntorit. Turniret do të zhvillohen në sportin e Futsallit për meshkuj dhe Volejbollit për femra. Ju si Universitet/Kolegj e keni mundësinë të përfaqësoheni në të dyja kategoritë dhe të garoni me të gjitha ekipet e tjera përfaqësuese të të gjitha Universiteteve dhe Kolegjeve të Kosovë.
Lexo më shumë

Mundësi studimi në Francë

Njoftohen studentët e FIMK-ut, FTU-së dhe FGJ-së se kanë mundësi t’i vazhdojnë studimet në gjuhen frënge në UNIVERSITÉ BRETAGNE SUD (http://www-facultesciences.univ-ubs.fr/fr/index.html ). Studentët e interesuar duhet t’i dërgojnë dokumentet e mëposhtme të skanuara më se largu deri me 20.10.2017 në ora 16:00 ne emailin:[email protected]
Lexo më shumë