Ftesë për ditën informuese në Erasmus+

Në emër të zyrës Erasmus+ në Kosovë ju ftojmë të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet e Arsimit të Lartë, e cila do të mbahet më 7 Nëntor 2017, duke filluar nga ora 9:30 për IAL-të,…

read more

Njoftim për mundësi mobiliteti në Universitetin Teknik të Rigas

Concerning the practical matters of the mobility please be informed about the following: 1)      A step…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Përfiton Një Projekt Bashkëpunimi Nga “Erasmusplus”

Universiteti “Isa Boletini” përfiton një projekt bashkëpunimi nga “Erasmusplus”

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë ka përfituar një projekt duke qenë partner në “Erasmusplus”, për…

read more
Marrëveshje Për Shkëmbim Të Studentëve Dhe Mësimdhënësve Me Universitetin E Bohumit

Marrëveshje për shkëmbim të studentëve dhe mësimdhënësve me Universitetin e Bohumit

Drejtuesit e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe ata të Universitetit të Shkencave të Aplikuara…

read more

FTESË PËR PESËMARRJE NË SESIONIN INFORMUES NGA ZYRA ERASMUS+

 Ju njoftojmë se me datë 13 janar  2017( E premte), Zyra Erasmus+ në Kosovë do…

read more

OFERTË PËR MOBILITET

Ju informojmë se thirrja e 3-të për aplikime nën projektin Erasmus Mundus GreenTech WB është…

read more
Prezantohen Mundësitë Që Ofrohen Për Studentët Nga “Erasmusplus”

Prezantohen mundësitë që ofrohen për studentët nga “Erasmusplus”

Zyrtarë nga projekti “Erasmusplus”, kanë prezantuar të martën para studentëve të Universitetit “Isa Boletini” në…

read more

Hapet konkursi për shkëmbim të studentëve në kuadër të projektit “Erasmus Mundus”

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se në kuadër të projektit “Erasmus Mundus”…

read more