NJOFTIME

Thirrje për bursa universitare nga Franca dhe të bashkëfinancuara nga Franca dhe Kosova

Këtu mund të gjeni informatat për bursat universitare që ndahen nga Franca dhe ato të bashkëfinancuara nga Franca dhe Kosova.
Lexo më shumë

Rezultatet e kollokviumit të parë në Auditim dhe Kontabilitet Financiar

Bashkangjitur gjeni rezultatet e kollokviumit të parë nga lëndët : Auditim  Kontabilitet financiar

Lexo më shumë

Për nder të Pashkëve Katolike – të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" se të hënën (22 prill 2019) është ditë pushimi për nder të Pashkëve Katolike.

Lexo më shumë

Njoftim nga associacioni COST

COST është organizatë që financon rrjetëzimin e hulumtuesve për hulumtim dhe inovacion por nuk financon hulumtimin. Të ligjshëm për aplikim janë hulumtuesit nga Institucionet e Arsimit të Lartë, organizatat joqeveritare, ndërmarrjet e vogla dhe të…

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ