NJOFTIME

Rezultatet nga provimi “Mjedisi i biznesit”

Këtu mund t'i gjeni rezultatet në provimin "Mjedisi i biznesit", të mbajtur më 30.10.2017.
Lexo më shumë

Njoftim për regjistrimin e semestrit dimëror

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik, se nga data 25.10.2017 deri më 03.11.2017 do të jetë i hapur SEMS-i për regjistrim të semestrit dimëror 2017/18.

Lexo më shumë

Ftesë nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës

Të nderuar, Federata e Sporteve Universitare të Kosovës(FSUNK), ju fton të jeni pjesëmarrës në turniret sportive të organizuara për studentët tanë për nder të festës së 28 Nëntorit. Turniret do të zhvillohen në sportin e Futsallit për meshkuj dhe Volejbollit për femra. Ju si Universitet/Kolegj e keni mundësinë të përfaqësoheni në të dyja kategoritë dhe të garoni me të gjitha ekipet e tjera përfaqësuese të të gjitha Universiteteve dhe Kolegjeve të Kosovë.
Lexo më shumë

Orari i provimeve në afatin e tetorit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e tetorit.
Lexo më shumë