NJOFTIME

Afati për provimet e prillit hapet prej 12 deri më 18.04.2019

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se sipas vendimit të Senatit, provimet për afatin e prillit mund të paraqiten prej 12 deri më 18.04.2019.

Lexo më shumë

Ftesë për pjesëmarrje në panairin e punës

Më 12 prill (e premte), 2019, në Palestrën Sportive "Minatori" në Mitrovicë, mbahet Panairi i Punës. Panairi i Punës organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës…

Lexo më shumë

Lista e studentëve që kanë fituar bursën për vitin akademik 2018/19

Bashkangjitur gjeni listën e studentëve që kanë fituar bursën për vitin akademik 2018/19.
Lexo më shumë

Lista e studentëve me të drejtë vote në zgjedhjet studentore në UMIB

Bashkangjitur gjeni listën e studentëve me të drejtë vote në zgjedhjet studentore nga Fakulteti Ekonomik. Kliko këtu

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ