NJOFTIME

Të martën (9 prill 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Kushtetutës

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se të martën (9 prill 2019), është ditë pushimi për nder të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Lexo më shumë

Vendimet për lirim nga pagesa e semestrit për vitin 2018-2019

Bashkangjitur gjeni vendimet mbi lirimin e semestrit për vitin 2018-2019.
Lexo më shumë

Universiteti Teknik i Rigës dhe Universiteti i Triestes, hapin aplikimet për shkollën verore të përbashkët

Me rastin e bashkëpunimit të ngritur mirë me Universitetin Teknik të Rigës, ne jemi të kënaqur t'ju njoftojmë me shkollën e përbashkët verore "Jeta jolineare. Botimi 3 "që do të mbahet në Trieste (Itali) nga…

Lexo më shumë

Shpallen zgjedhjet për studentë në Universitetin “Isa Boletini”

Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), në mbledhjen e mbajtur më 28 mars 2019, ka marrë vendim  për shpalljen e zgjedhjeve të studentëve, të cilat do të mbahen më 25.04.2019. UMIB-i inkurajon…

Lexo më shumë
12

Staf Akademik

1

Staf Administrativ